Tava Tea

Jul 15, 2011 No Comments by

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τις ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού. Ο κόσμος που χρησιμοποιεί πλέον το πράσινο τσάι στην καθημερινότητα του είναι ολοένα αυξανόμενος και όχι άδικα όπως δείχνουν οι κλινικές μελέτες. Το πράσινο τσάι, εκτός από ένα χαλαρωτικό ποτό, είναι μια αποτελεσματική βοήθεια για την απώλεια βάρους αλλά και για την προστασία της καρδιάς σας από καρδιακά νοσήματα. Σύμφωνα με αποδεδειγμένες κλινικές μελέτες, το πράσινο τσάι μπορεί να μας αδυνατίσει και με πολύ ικανοποιητικό ρυθμό. Γι’ αυτό άλλωστε δεν λείπει από το διατροφολόγιο κανενός celebtity. Χρησιμοποιείται πλέον κατά κόρον σε διατροφές από τους περισσότερους διατροφολόγους αφού πρόκειται για μία άριστη λύση αδυνατίσματος με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό και σε άλλους τομείς. Αυτό είναι πραγματικά κάτι αξιοπρόσεκτο.

Είναι όλα τα είδη τσαγιών ίδια;;;

Μη γελιέστε όμως. Όλα τα είδη πράσινου τσαγιού δεν είναι τα ίδια και δεν είναι ίδιες και οι δυνατότητες τους στο αδυνάτισμα. Εμείς θα σας προτείνουμε το καλύτερο πράσινο τσάι ( όπως κάνουμε πάντα) που κυκλοφορεί στον κόσμο αυτή τη στιγμή για αδυνάτισμα ( σύμφωνα με κλινικές δοκιμές και μελέτες).

Το δημοφιλέστερο (και το καλύτερο) πράσινο τσάι που κυκλοφορεί είναι το Tava Tea. Το Tava Tea περιέχει τις

ποιοτικότερες ποικιλίες πράσινου τσαγιού ( Sencha, Wuyi Cliff Oolong, Puerth) και είναι η καλύτερη επιλογή σε αφέψημα για απώλεια βάρους. Όπως δηλώνει και η εταιρεία, η αλλαγή στο βάρος σας θα είναι εμφανέστατη μετά την χρησιμοποίηση του Tava Tea και για αυτό προσφέρει και 180 μέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Άξιο αναφοράς είναι ότι οι πωλήσεις αυτού του προϊόντος ειδικά στον δυτικό κόσμο είναι κάτι το συγκλονιστικό. Το Tava Tea χρησιμοποιείται από τεράστια μερίδα κόσμου αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Μην ξεχνάτε όμως

Όπως σας έχουμε ξαναεπισημάνει όμως να έχετε πάντα ως βάση σας την σωστή διατροφή και την άσκηση. Τα αποτελέσματα που θα μας προσφέρει το Tava Tea ( ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν) πρέπει να μην είναι εφήμερα και αυτό έχει άμεση σχέση με  την φιλοσοφία μας πάνω στον σωστό τρόπο αδυνατίσματος και γενικότερα διατροφής. Το Tava Tea είναι εξαιρετικό προϊόν και έχει θέση στη καθημερινή σας διατροφή. Τα αποτελέσματα που θα σας αποφέρει θα σας δικαιώσουν.

Ας δούμε ποιες είναι οι ποικιλίες τσαγιού που έχει το Tava Tea:

Sencha Tea

Το Sencha είναι ένα πολύ δημοφιλές ιαπωνικό τσάι. Περιέχει υψηλά ποσοστά κατεχινών (πολυφαινόλες), οι οποίες λειτουργούν ως ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό. Οι κατεχίνες (Catechin) είναι από τις ισχυρότερες διαθέσιμες πολυφαινόλες και οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων.

Wuyi Cliff Oolong
Η ποικιλία τσαγιού Wuyi Cliff Oolong περιέχει επίσης ισχυρές πολυφαινόλες που δρουν ως ισχυρά αντιοξειδωτικά για να βοηθήσουν στην προστασία του οργανισμού από τις βλαβερές ελεύθερες τοξίνες. Μακράς διάρκειας κατανάλωση του Oolong συμβάλλει στη βελτίωση του μεταβολισμού και στο κάψιμο του λίπους. Αυτό συμβάλλει στην πρόληψη της αύξησης βάρους.  Το Oolong είναι η καλύρεη ποικιλία στον κόσμο στο κάψιμο λίπους με διπλάσια δράση από όλα τα υπόλοιπα.

Puerh
Το τσάι Puerh πήρε το όνομά του από την ομώνυμη Κινεζική πόλη Puerh. Είναι γνωστό ως Φαρμακευτικό τσάι καθώς όπως αναφέρεται βοηθά στο κάψιμο λίπους καθώς και στην χώνεψη. Ιατρικές μελέτες δείχνουν ότι η κατανάλωση τσαγιού Puerh σε τακτική βάση βοηθά να μειώσει σημαντικά τα επίπεδα χοληστερόλης και λιπώδους ιστού.

Έκπτωση και τιμές

Αυτή την περίοδο το Tava Tea έχει μια εξαιρετική προσφορά (δεν γνωρίζουμε για πόσο καιρό ακριβώς) : 39% έκπτωση σε οποιδήποτε πακέτο αγοράς και αν επιλέξετε και δωρεάν αποστολή στο σπίτι σας. Επίση προσφέρει 180 μέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων, κάτι που κρίνεται εξαιρετικό, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν σας ικανοποιήσει το Tava Tea. Για όποιες αλλαγές προκύπτουν στις προσφορές θα ενημερώνεστε άμεσα από αυτό το άρθρο.

Πακέτα Αγοράς Τιμή με 39% έκπτωση Πατήστε για Αγορά
1 κουτί (20 bags) 24.93 (από €47.66)

Αγορά

2 κουτιά + 1 ΔΩΡΟ (60 bags) 49.92 (από €117.08)

Αγορά

Το Tava Tea διατίθεται σε όλο τον κόσμο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του . Δοκιμάστε και σεις το πράσινο τσάι Τava και ανακαλύψτε γιατί είναι πραγματικά η καλύτερη φυσική επιλογή για αδυνάτισμα και χαλάρωση..! Καλή απόλαυση…

 

Tava Tea, Ροφήματα

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.