Προϊόντα self tan : Πώς διορθώνω την καταστροφή ;;;

Jul 31, 2015 No Comments by

Ήρθε το καλοκαίρι, όλα τα ρούχα σας όμως χρειάζονται μαύρισμα για να αναδειχθούν και εσείς είστε πιο άσπρη από το γάλα ! Μα φυσικά … πού χρόνος όταν τρέχεις από το σπίτι στο γραφείο, από το γραφείο στις διάφορες υποχρεώσεις , και μετά ξανά πίσω στο γραφείο και τέλος κατάκοπη στο σπίτι για δουλειές ;! Εσένα θα περίμενε ο ήλιος ; Φυσικά ΟΧΙ !

Πήρες λοιπόν για πρώτη φορά τη μεγάλη απόφαση να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά τα προϊόντα που σε βοηθούν να μαυρίσεις χωρίς ήλιο … μόνη … στο σπίτι σου ! (Η αλήθεια είναι πως η τσέπη σου δεν άντεχε σε καμία περίπτωση συνεδρίες solarium !!!)

Πήγες στο κατάστημα και έμεινες αρκετή ώρα χαζεύοντας μπροστά στην πληθώρα προϊόντων. Επέλεξες ένα και πήγες ενθουσιασμένη σπίτι να το εφαρμόσεις ! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έβγαινες για ποτό με ένα σαγηνευτικό σοκολατένιο χρώμα στην επιδερμίδα που θα αναδείκνυε το κατάλευκο καλοκαιρινό σου φόρεμα ! … αλλά τελικά ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!! Κάτι δεν έκανες σωστά και είσαι σαν να έχεις μπαλώματα ! Διορθώνεται ;;;

Τα λάθη και η … “σωτηρία” !!!

1ο λάθος : Πιο μαύρη από κάρβουνο !!!

Είπατε να το αφήσετε λίγο παραπάνω … να πιάσει στα σίγουρα ! Αποτέλεσμα ; Γίνατε πιο μαύρη από ότι περιμένατε και σ’ιγουρα από ότι επιθυμούσατε ! Πώς μπορείτε να διορθώσετε όμως το λάθος ; Μπορείτε να αποκτήσετε το χρυσαφένιο (και όχι καρβουνιασμένο) χρώμα που επιθυμούσατε από την αρχή ;

Tip : Η λύση είναι το γνωστό λάδι της καρύδας (σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε λάδι καρύδας χρησιμοποιήστε Baby Oil) ! Εφαρμόζετε αρκετή ποσότητα λαδιού σε ολόκληρη την επιδερμίδα ! Είναι σημαντικό να καλύψετε όλη την επιφάνεια και όλα τα σημεία του σώματός σας που είχατε βάλει την κρέμα μαυρίσματος ! Αφήστε το λάδι να δράσει για περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια μπείτε στην μπανιέρα να “μουλιάσετε” σε ζεστό νερό ! Με μια μαλακή πετσέτα αρχίστε να τρίβετε το σώμα σας για να απομακρύνετε το λάδι.

2ο λάθος : Παλάμες που ξεχάσατε να ξεπλύνετε !

Απλώσατε την κρέμα μαυρίσματος … αλλά ξεχάσατε να πλύνετε μετά τα χέρια σας ; Τώρα έχετε πορτοκαλί άσχημες παλάμες και έχετε φρικάρει ; Μην αγχώνεστε ! Υπάρχει λύση και είναι εξαιρετικά απλή ! Φτιάξτε το δικό σας προϊόν απολέπισης με χυμό λεμονιού για να λευκανθούν ξανά οι πορτοκαλί παλάμες σας !

Tip : Σε ένα μπολ βάλτε χυμό λεμονιού και χοντρό αλάτι ! Με το μίγμα τρίψτε καλά – καλά τις παλάμες σας ! Στη συνέχεια ξεπλένετε με ζεστό νερό ! Αν χρειαστεί επαναλαμβάνετε τη διαδικασία . Μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε καλά τα χέρια σας μετά την απολέπιση !

Προϊόντα self tan : Πώς διορθώνω την καταστροφή ;;;

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.