Quantrim Greece – Quantrim στην Ελλάδα

Dec 23, 2012 No Comments by

Πρεμιέρα έκανε το Quantrim, το νέο εξελιγμένο προϊόν της εταιρείας Nuropharm Limited, το οποίο είναι ένα ειδικό χάπι για άμεση απώλεια του περιττού βάρους με καθαρά φυσικό και ανώδυνο τρόπο. Το Quantrim περιέχει συστατικά φυτικής προέλευσης και μάλιστα ιδιαίτερα δραστικά ενάντια στο λίπος.

Δράση του Quantrim

Η αποτελεσματική δράση του Quantrim εντοπίζεται σε δύο κυρίως φάσεις, με τις οποίες τα δύο δυνατά συστατικά του καταπολεμούν το λίπος και αποτοξινώνουν τον οργανισμό. Η εντελώς φυσική φόρμουλα του Quantrim δεν ενέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο για τον οργανισμό και δεν παρουσιάζει καμία παρενέργεια.

Τα αποτελέσματα της χρήσης του Quantrim γίνονται πολύ γρήγορα εμφανή στο σώμα σας, που αρχίζει να αλλάζει. Οι τοξίνες αποβάλλονται, το πρήξιμο φεύγει και τα κιλά συνεχώς μειώνονται. Ακόμα και στις δύσκολες περιοχές της «κοιλίτσας», των μηρών και των γλουτών, το λίπος αρχίζει να υποχωρεί.

Δράση του Quantrim

Στόχοι του Quantrim

 • Αύξηση στο μέγιστο του μεταβολικού ρυθμού.
 • Ελάττωση στο ελάχιστο της όρεξης.
 • Κάψιμο του αποθηκευμένου λίπους στις «προβληματικές» περιοχές.

Η εξελιγμένη φόρμουλα συστατικών του Quantrim

Τα συστατικά του Quantrim είναι 100% φυτικά και λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος γρήγορα και με ασφάλεια για τον χρήστη. Τα συστατικά αυτά είναι ένα είδος φυκιών (το Bladderwrack Fucus Vesiculosus) και ένα ποώδες φυτό (το Cleavers Galium Aparine).

 • Το Bladderwrack Fucus Vesiculosus είναι ένα φύκι με πολύ ισχυρές ιδιότητες κατά του λίπους. Η χρήση του στο αδυνάτισμα μετράει εκατοντάδες χρόνια και είναι γνωστή η αποτελεσματικότητα και η εγγυημένη απώλεια κιλών που παρέχει. Ενισχύει τη δημιουργία της ορμόνης διέγερσης του θυρεοειδούς αδένα και έτσι ελέγχει τον μεταβολισμό και τις καύσεις του οργανισμού. Παρέχει βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό, χαρίζοντάς του ενέργεια και ζωντάνια.
 • Το Cleavers Galium Aparine έχει διουρητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Σύμφωνα με μια έρευναπου διεξήχθει, η παχυσαρκία, είναι συνέπεια και αποτέλεσμα κάποιας φλεγμονής και μπορεί να αντιμετωπιστεί ως τέτοια. Με το Cleavers Galium Aparine αντιμετωπίζεται το επίμονο πάχος και αποβάλεται το έντονο φούσκωμα και πρήξιμο από την κατακράτηση υγρών του οργανισμού. Η κυτταρίτιδα και το πρήξιμο στην περιοχή της κοιλιάς, των γόνατων και των αστραγάλων που ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους αρχίζουν να μειώνονται και στην πορεία να εξαφανίζονται.

Μυστικό του Quantrim

Το Quantrim είναι μια βόμβα υγείας και αποβολής τοξινών για τον οργανισμό. Λαμβάνετε δύο χάπια την κάθε ημέρα. Μπορείτε να λαμβάνετε τα δύο χάπια είτε ένα το πρωί και ένα το βράδυ, είτε και τα δύο μαζί το πρωί.

quantrim-diet-program

Σημαντικό για την μεγιστοποίηση της δράσης του Quantrim και για εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι η κατανάλωση άφθονου νερού καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και όταν λαμβάνετε τα χάπια. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού και η απώλεια κιλών και λίπους γίνεται παιχνιδάκι.

Αν μάλιστα συνδυαστεί έξυπνα και με έναν προσεγμένο τρόπο ζωής, διατροφής και άσκησης κερδίζετε ένα όμορφο σώμα και έναν ισχυρό υγιή οργανισμό.

Τι κάνει το Quantrim να ξεχωρίζει

 • Καταπολεμά το λίπος ακόμα και στα δύσκολα σημεία του σώματος.
 • Τονώνει τον μεταβολισμό.
 • Αυξάνει τις καύσεις.
 • Καταστέλλει την όρεξη.
 • Είναι ιατρικώς εγκεκριμένο.
 • Περιέχει 100% φυσικά συστατικά.
 • Δεν προκαλεί παρενέργειες.
 • Σας παρέχει εντελώς δωρεάν και αντίγραφο του ειδικού προγράμματος Fast Track Formula του Dr.Alfred.

quantrimΑγορά του Quantrim

Η αγορά του Quantrim γίνεται μέσω διαδικτύου και παρέχεται και εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 60 ημερών, καθώς επίσης και δωρεάν αποστολή με την αγορά δύο συσκευασιών και πάνω

Αγορά του Quantrim από την επίσημη ιστοσελίδα

Quantrim

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.