Proactol – Proactol Plus

Jul 18, 2011 2 Comments by

Το Proactol είναι ένα 100% φυτικό και οργανικό χάπι αδυνατίσματος . Είναι 100% ασφαλές και μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία παρενέργεια  και αυτό καθιστά το Proactol  μια από τις ασφαλέστερες επιλογές στο αδυνάτισμα.

Πώς λειτουργεί το Proactol

Το Proactol είναι ένα χάπι αδυνατίσματος που ανήκει στην κατηγορία των δεσμευτών λίπους, δηλαδή εμποδίζει το σώμα να απορροφήσει το διατροφικό λίπος και να μην το αποθηκεύει στο σώμα.

Το Proactol είναι ένα πατενταρισμένο σύμπλεγμα ινών που αποτελείται από 2 ίνες, τις μη διαλυτές και τις διαλυτές. Βασισμένο σε 6 κλινικές μελέτες που το υποστηρίζουν ιατρικά, το Proactol  απορροφά έως και 28% του λίπους από τις τροφές μέσα στο στομάχι σας πριν από την πέψη. Οι διαλυτές ίνες μένουν στο στομάχι για αρκετά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και έτσι σας δημιουργούν ένα αίσθημα κορεσμού κάνoντας σας να πεινάτε λιγότερο.

Πιστοποιήσεις Proactol

Το Proactol είναι από τα λίγα χάπια για την απώλεια βάρους που έχει την πιστοποίηση  CE, δηλαδή δεν χρειάζεται την έγκριση των τοπικών υπηρεσιών και μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στην κοινοτική αγορά. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και δείχνει την ποιότητα και την ασφάλεια του Proactol ως χάπι αδυνατίσματος.

Δείτε το βίντεο της ιστοσελίδας μας για το Proactol Plus

Αποτελέσματα του Proactol

  • Το Proactol είναι συμπλήρωμα διατροφής για το αδυνάτισμα, 100% φυτικό και φυσικό, χωρίς παρενέργειες.
  • Εμποδίζει την απορρόφηση του27,4% του λίπους
  • Δεν εμποδίζει την απορρόφηση των βιταμινών
  • Το Proactol  βοηθάει και στην μείωση της χοληστερόλης στο αίμα.
  • Καταστέλλει την όρεξη και μειώνει την βουλιμία.

Ποιοι δεν πρέπει να πάρουν το Proactol

To Proactol είναι απόλυτα ασφαλές και κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση. Πρέπει να αποφεύγεται μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • παιδιά κάτω τον 12 ετών
  • γυναίκες σε φάση εγκυμοσύνης και αυτές που θηλάζουν.
  • Όσοι πάσχουν από διαβήτη πρέπει να συμβουλευτούν το ιατρό τους πριν την χρήση του Proactol.
  • Εάν κάνετε χρήση φαρμάκων για την χοληστερίνη συμβουλευτείτε το ιατρό σας πριν πάρετε αυτό το σκεύασμα.

Τιμή / Προσφορές

Το Proactol έχει πολλές προσφορές στα πακέτα του (έξτρα κουτί Pure Acai Berry Max,Αποκλειστικά Βίντεο Αεροβικής Γυμναστικής Online κλπ) και επίσης προσφέρει μεγάλες μειώσεις τιμών όσο μεγαλώνει η παραγγελία σας. Επίσης δείτε και την δικιά μας προσφορά για 8% έκπτωση στο τέλος του άρθρου.Σας υπενθυμίζουμε ότι το Proactol διατίθεται μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του που μπορείται να βρείτε μπαίνοντας από τους παρακάτω συνδέσμους για την αγορά του. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί κυκλοφορούν διάφοροι ιστότοποι αμφιβόλου προελεύσεως. Οποιοδήποτε link πατήσετε στο site μας SlimmingPills.Gr να ξέρετε ότι πρόκειται για την ΕΠΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του εκάστοτε προϊόντος ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Πακέτο Τιμή σε ευρώ Πατήστε για Αγορά
Προμήθεια 1 Μήνα 49,99 Αγορά
Προμήθεια 2 Μηνών 92,99 Αγορά
Προμήθεια 3 Μηνών + 1 κουτί Pure Acai Berry Max 117,99 Αγορά
Προμήθεια 4 Μηνών + 1 κουτί Pure Acai Berry Max 146,99 Αγορά
Προμήθεια 5 Μηνών + 1 κουτί Pure Acai Berry Max - Αγορά
Προμήθεια 6 Μηνών + 1 κουτί Pure Acai Berry Max - Αγορά
Προμήθεια 8 Μηνών + 1 κουτί Pure Acai Berry Max - Αγορά
Προμήθεια 12 Μηνών + 1 κουτί Pure Acai Berry Max - Αγορά

Εγγύηση Χρημάτων

To Proactol προσφέρει εγγύηση χρημάτων 180 ημερών και τα χρήματα σας επιστρέφονται για οποιοδήποτε λόγο σε οποιοδήποτε πακέτο προσφοράς χωρίς να δώσετε καμία εξήγηση. Μόνο από αυτό μπορείτε να καταλάβετε πως με το Proactol τα αποτελέσματα στην εμφάνιση σας είναι εγγυημένα.

Στόχος/ Δοσολογία/ Περίοδος Χρήσης

Το βασικό όμως είναι πως το Proactol είναι μια λύση με πραγματικά αποτελέσματα που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε.

Στόχος Δοσολογία Περίοδος Χρήσης
Απώλεια Βάρους Παίρνετε 2-3 ταμπλέτες ProactolPlus™ μετά από κάθε γεύμα. Εάν τρώτε πολλά λιπαρά αυξήστε το σε 3-4 ταμπλέτες. Το λιγότερο 6 μήνες ή μέχρι να πετύχετε το στόχο σας.
Για να αποτρέψετε να πάρετε ξανά βάρος όταν έχετε πετύχει το στόχο σας ή για να διατηρήσετε γενικά την ευεξία σας. Παίρνετε 2 ταμπλέτες ProactolPlus™ μετά από κάθε κύριο γεύμα (π.χ μεσημεριανό). Εάν τρώτε κάποιο γεύμα με πολλά λιπαρά αυξήστε το σε 3 ταμπλέτες. Το ProactolPlus™ είναι ασφαλές για μακροχρόνια χρήση.
Για να διατηρήσετε το υπάρχον βάρος σας αλλά και για να βελτιώσετε την ευεξία σας γενικά. Παίρνετε 1-2 ταμπλέτες ProactolPlus™ μετά από κάθε κύριο γεύμα (π.χ μεσημεριανό). Εάν τρώτε κάποιο γεύμα με πολλά λιπαρά αυξήστε το σε 2-3 ταμπλέτες. Το ProactolPlus™ είναι ασφαλές για μακροχρόνια χρήση.

Συμπέρασμα

Το Proactol είναι το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία δεσμευτών λίπους. Αυτή η κατηγορία χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δράσει από τις υπόλοιπες αλλά έχει σαφώς καλύτερα και εγγυημένα αποτελέσματα. Επίση με αυτό τον τρόπο αλλάζει και ο μεταβολισμός σας, κάτι πολύ σημαντικό αφού θα σας βοηθήσει  να μείνετε με ένα ωραίο λεπτό σώμα για πάντα. Εμείς το συστήνουμε ανεπιφύλαχτα γιατί πρόκειται για  μία σίγουρη, ασφαλής, με εγγυημένα μακροχρόνια αποτελέσματα επιλογή.

Προσοχή:

Αποκτήστε έκπτωση 8% σε οποιαδήποτε παραγγελία σας πάνω από 3 κουτιά (4 και πάνω), του αδυνατιστικού προϊόντος Proactol, χρησιμοποιώντας τον κωδικό: PROAC8 στην φόρμα παραγγελίας , μπαίνoντας από το παρακάτω link

Αποκτήστε το Proactol Plus εδώ

Proactol LTD

Proactol, Χάπια

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

2 Responses to “Proactol – Proactol Plus”