Nuratrim Greece

Jan 20, 2012 3 Comments by

Το Nuratrim είναι το νέο  χάπι αδυνατίσματος που έφερε επανάσταση στο χώρο. Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο σηζητήθηκε όσο κανένα άλλο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από κάθε άλλο χάπι αδυνατίσματος μέχρι στιγμής. Το Nuratrim είναι μία μοναδική φόρμουλα φυσικών συστατικών που σας βοηθάει αποδεδειγμένα να καίτε περίπου 380 θεμρίδες ανά ημέρα,σαν να κάνετε δηλαδή 40 λεπτά τρέξιμο.

Nuratrim στα Media

To Nuratrim παρασκευάζεται από τη μεγάλη εταιρεία Nuropharm, και τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε έγινε ανάρπαστο και στα φαρμακεία αλλά και στις παραγγελίες μέσω ίντερνετ. Οι ουρές που σχηματίστηκαν θύμισαν πρώτη μέρα κυκλοφορίας  i-Phone και είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά για ένα βοήθημα αδυνατίσματος. Οι αναφορές των media για το Nuratrim ήταν πάρα πολλές και χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η αναφορά από την εφημερίδα TA NEA στην Ελλάδα αλλά και από αλλά εγκυρότατα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο (Daily Telegraph, Daily Mail) με celebrities να αναφέρονται στο Nuratrim με τα καλύτερα λόγια (Kim Kardashian).

Δείτε τι δήλωσε το διάσημο μοντέλο Gemma Merna για το Nuratrim

Το μυστικό του Nuratrim

Το μυστικό του Nuratrim είναι η καθαρά φυσική σύσταση του χωρίς καμία παρενέργεια και η ευκολία που καίει θερμίδες η επαναστατική του φόρμουλα, χωρίς να χρειάζεται γυμναστική. Είναι σαν να κάνετε τζόκινγκ κάθε μέρα αλλά …. χωρίς να κάνετε..!!!

Bίντεο – Review  για το Nuratrim από το site μας

Συστατικά του  Nuratrim

To Nuratrim αποτελείται από τα εξής 100% φυτικά συστατικά:

Γλυκομαννάνη – Η γλυκομαννάνη είναι διαιτητικές ίνες που έχουν την ιδιότητα να σας κάνουν να νιώθετε πλήρεις και χορτάτοι. Έτσι γλιτώνετε από τα περιττά τσιμπολογήματα μέσα στην ημέρα. H αποτελεσματικότητα της είναι αποδεδειγμένη από πολλές κλινικές δοκιμές, κάνονταα την διαφορά από τα υπόλοιπα προϊόντα.

Εκχύλισμα Γλυκόριζας – Η Γλυκόριζα μπορεί να αυξήση τον μεταβολισμό σας  και σύμφωνα με αποδεδειγμένες κλινικές μελέτες σας  βοηθάει να κάψετε πολύ γρηγορότερα το αποθηκευμένο λίπος σας. Επίσης μετά από την χρησιμοποίηση της για 1 μήνα, αυτοί που συμμετείχαν στις κλινικές μελέτες, είδαν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης να πέφτουν κατακόρυφα.

Capsicum (καυτή πιπεριά) – Ίαως το πιο αποτελεσματικό συστατικό που υπάρχει για την κάυση λίπους. Ο μεταβολισμός θα αυξηθεί ραγδαία και ο οργανισμός σας θα καταφέρει να καίειέως 380 θερμίδες /ημέρα που αντιστοιχούν σε 40 λεπτά τρέξιμο.

Πράσινο Καφές  (Green Coffee)– Η ιδιότητα του πράσινου καφέ είναι να επιταχύνει την διάσπαση λίπους, να διευκολύνει την χώνεψη των τροφών και να επιτρέπει στα υπόλοιπα συστατικά να δράσουν πιο γρήγορα και άμεσα.

Nuratrim στην Ελλάδα

Το Nuratrim έχει αρχίσει και γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας και οι παραγγελίες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Οι κλινικές μελέτες και μαρτυρίες αυτών που το χρησιμοποίησαν καταλήγουν στο  συμπέρασμα , πως η Nuropharm έφτιαξε ένα μικρό θαύμα για το αδυνάτισμα. Το Nuratrim μπορείται να το παραραγγείλετε στην Ελλάδα μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του και να σας αποσταλλεί άμεσα. Η ηθοποιός Kim Kardashian όπως βλέπετε δήλωσε στην Daily Mail για την χρησιμοποίηση του Nuratrim από την ίδια και τα αποτελέσματα που είχε πάνω της. Η Daily Mail και Daily Τelegraph που αναφέρθηκαν στο Nuratrim είναι από τα πιο έγκυρα μέσα ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Γενικά πρόκειται για το προϊόν αδυνατίσματος με τις πιο θετικές κριτικές που έχουμε δει.

Αγορά Nuratrim από την επίσημη ιστοσελίδα του – Τιμές

Το Nuratrim έχει πολύ μεγάλες προσφορές αυτή τη στιγμή με δωρεάν πακέτα, ανάλογα την παραγγελία που θα επιλέξετε. Οι προσφορές δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα ισχύσουν αφού είναι προσφορές για τα εγκαίνια της κυκλοφορίας του. Με τα 4 πακέτα +3 δώρο σας βγαίνει κάθε πακέτο στην τιμή περίπου των 20€ και έχετε προμήθειες για 7 μήνες. Επωφεληθείτε από τις προσφορές και αδυνατίστε με το καλύτερο συμπλήρωμα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Πακέτο Tablets Τιμή Πατήστε για Αγορά
1 Πακέτο 30 Tablets €41,91 Αγορά
2 Πακέτα + 1 60 + 30Tablets €71,88 Αγορά
3 Πακέτα +2 Δώρο 90 Tablets + 60 Tablets €117,44 Αγορά
4 Πακέτα +3 Δώρο 120 Tablets + 90 Tablets €167,80 Αγορά

Παραγγείλτε το Nuratrim εδώ


 

Nuratrim

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

3 Responses to “Nuratrim Greece”

  1. Lipotox - Lipotox Greece - Lipotox στην Ελλάδα | Αδυνάτισμα | Προϊόντα αδυνατίσματος | Χάπια αδυνατίσματος | Λιποδιαλύτες | Δίαιτα says:

    [...] προτείνουμε ως εναλλακτική λύση το Nuratrim. Πρόκειται για την “τελευταία λέξη” στο [...]

  2. Nuratrim vs Lipotox | Αδυνάτισμα | Προϊόντα αδυνατίσματος | Χάπια αδυνατίσματος | Λιποδιαλύτες | Δίαιτα says:

    [...] (το Lipotox στην Ελλάδα, το Nuratrim παγκοσμίως). Το Nuratrim είναι το νεότερο χάπι που κυκλοφόρησε και δημιούργησε [...]