Meratol

Nov 22, 2016 No Comments by

Τι είναι το Meratol ;

Το Meratol είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα σε μορφή χαπιού που στοχεύει όχι μόνο στον αποτελεσματικό περιορισμό του σωματικού βάρους του χρήστη, αλλά και στην γενικότερη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του.

Το Meratol σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και με μια συστηματική σωματική δραστηριότητα (ακόμα και αν αυτή περιλαμβάνει μόνο λίγα λεπτά περπάτημα την ημέρα), υπόσχεται μια ποιοτικότερη ζωή και σίγουρα ένα όμορφο και αδύνατο σώμα.

Γιατί να πάρω το Meratol ;

Γιατί το σώμα πρέπει να είναι αδύνατο αλλά ο οργανισμός δυνατός !!!

Η υγεία δεν είναι κάτι που πρέπει να παίρνουμε αψήφιστα. Είναι γεγονός πως τα άτομα με προβλήματα παχυσαρκίας παρουσιάζουν συνήθως και σοβαρά προβλήματα στην υγεία τους, προβλήματα που μπορούν να τους κοστίσουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή !

Προσέχοντας πραγματικά το σώμα και τον οργανισμό μας ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε μια ζωή μακρά και χωρίς προβλήματα !

Σύσταση του Meratol

Τα βασικά συστατικά του Meratol με ενεργό δράση κατά του συσσωρευμένου στα επίμαχα και ακόμα και στα πιο επίμονα σημεία του σώματος λίπους, είναι :

  • το Capsicum (τσίλι)
  • τα καφέ φύκια
  • το φραγκόσυκο
  • και το Κάκτους

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως το Meratol είναι ένα προϊόν αδυνατίσματος με 100 % φυσική σύσταση, που :

  • δεν περιέχει χρωστικές ουσίες
  • δεν περιέχει χημικές διεγερτικές ουσίες
  • δεν περιέχει ΚΑΜΙΑ χημική ουσία

Πρόκειται λοιπόν για ένα 100 % φυσικό συμπλήρωμα διατροφής και αδυνατίσματος, το οποίο είναι απόλυτα ασφαλές για την υγεία του χρήστη.

Το Meratol είναι ένα χάπι αδυνατίσματος πολύ δραστικό αλλά παράλληλα και φιλικό προς τον οργανισμό, που δεν προκαλεί ΚΑΜΙΑ παρενέργεια !

Συστατικά & δράση

Ας γνωρίσουμε λοιπόν ένα – ένα τα ενεργά συστατικά του Meratol και ας κατανοήσουμε τη δράση τους έναντι του πάχους και του επίμονου σωματικού λίπους.

1ο συστατικό : Capsicum

Το Capsicum ή αλλιώς τσίλι είναι το πιο δραστικό συστατικό του Meratol. Πρόκειται για ένα εκχύλισμα από καυτερή (τσίλι) πιπεριά, που λειτουργεί στον οργανισμό ως καταλύτης. Η καυτερή πιπεριά και η δραστική της ουσία Capsicum έχουν την μοναδική ικανότητα από την ίδια τη φύση, να τονώνουν τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού και αυτό με το γνωστό φαινόμενο της θερμογένεσης ! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την τόνωση του οργανισμού, ο οποίος πλέον μεγιστοποιεί τις καύσεις λίπους που πραγματοποιεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και την αύξηση των επιπέδων ενέργειας και αντοχών !

2ο συστατικό : Καφέ φύκια

Τα καφέ φύκια (Brown Algae) που περιέχονται στο Meratol έχουν εξίσου μεγάλη σημασία στη σύσταση του προϊόντος. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τη μεγαλύτερη ζημιά στη διατροφή μας, προκαλούν οι υδατάνθρακες. Δεν είναι μάλιστα καθόλου τυχαίο που ΟΛΕΣ οι δίαιτες σπεύδουν να περιορίσουν την κατανάλωση υδατανθράκων, ώστε το άτομο να μπορέσει τελικά να περιορίσει το βάρος του. Τα καφέ φύκια που υπάρχουν στο Meratol απορροφούν ένα ποσοστό της τάξης του 80 % των υδατανθράκων που καταναλώνει ένα άτομο μέσω της διατροφής του. Έτσι το άτομο δε χρειάζεται να οδηγείται σε εξαντλητικές δίαιτες που απαγορεύουν ΚΑΘΕ υδατάνθρακα και που τελικά μόνο κακό κάνουν στον οργανισμό προκαλώντας πολλές φορές και σοβαρά θέματα υγείας.

3ο συστατικό : Φραγκόσυκο

το φραγκόσυκο είναι το τρίτο συστατικό του Meratol που έρχεται να ενισχύσει τη δράση και των υπολοίπων συστατικών του και να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα. Το φραγκόσυκο έχει και αυτό με τη σειρά του την ικανότητα να δίνει σημαντική ώθηση στον μεταβολισμό, αυξάνοντας σημαντικά τις καύσεις που πραγματοποιεί ο οργανισμός ακόμα και όταν δεν πραγματοποιεί κάποια σωματική άσκηση !

4ο συστατικό : Εκχύλισμα Κάκτους

Το εκχύλισμα από το φυτό Κάκτους που υπάρχει στο Meratol έχει αποδειχθεί και επιστημονικά πως μπορεί να βοηθήσει στον αποτελεσματικό έλεγχο του επιπέδου των σακχάρων στο αίμα, με αποτέλεσμα το άτομο να παρουσιάζει σημαντικά μειωμένη όρεξη !

Αποτελεσματικότητα του Meratol

Ένα άτομο με συστηματική χρήση του Meratol μπορεί να επιτύχει απώλεια βάρους από 4,5 έως και 6,5 ολόκληρα κιλά μέσα σε διάστημα 4 εβδομάδων (1 μήνας).

Αν μάλιστα το άτομο ακολουθεί και μια σχετικά προσεγμένη και ισορροπημένη διατροφή και ασκείται, τα αποτελέσματα αυτά γίνονται ακόμα πιο θεαματικά.

Δράση & αποτελεσματικότητα του Meratol

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως με το Meratol δεν απαιτείται η εφαρμογή κάποιας δίαιτας για να υπάρξουν ορατά αποτελέσματα. Μάλιστα, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα χρήσης του προϊόντος όπου το άτομο παρουσιάζει απώλεια βάρους μέχρι και 1,8 κιλά !

(!!!) : Η χρήση του Meratol μπορεί να οδηγήσει σε 12 φορές μεγαλύτερη απώλεια βάρους !meratol-slimmingpills-greece.jpg

Τιμή, Αγορά & Προσφορές του Meratol

Το Meratol παρέχεται σε συσκευασία που περιέχει 60 ειδικά χάπια που αρκούν για θεραπεία 1 ολόκληρου μήνα !

Η εταιρεία του Meratol, ως σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία, παρέχει σε όλους τους χρήστες του διαδικτυακή υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα !

Επίσης παρέχει και οικονομικά πακέτα με αγορά 2 συσκευασιών και πάνω, ενώ η αποστολή γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με πακέτα αγορών 3 συσκευασιών και πάνω.

Η αγορά του Meratol γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και δεν κυκλοφορεί στα φαρμακεία. Το δραστικό προϊόν αδυνατίσματος Meratol παρασκευάζεται στην Αγγλία.

Πακέτα αγορών Meratol

1 συσκευασία (60 κάψουλες) 1 μήνας θεραπείας 40,95 ευρώ
2 συσκευασίες (120 κάψουλες) 2 μήνες θεραπείας 81,90 ευρώ
3 συσκευασίες (180 κάψουλες) 3 μήνες θεραπείας 98,95 ευρώ (από αρχική τιμή 126,80 ευρώ)
4 συσκευασίες + 1 συσκευασία ΔΩΡΕΑΝ 5 μήνες θεραπείας 114,95 ευρώ (από αρχική τιμή 169,07 ευρώ)

 

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.