Τι είναι το λευκό τσάι … και ποια η διαφορά του ;;;

May 19, 2015 No Comments by

Τα διάφορα τσάγια … και το λευκό !

Στην αγορά πλέον μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε πολλές διαφορετικές ποικιλίες ή γεύσεις τσαγιού. Πράσινα, μαύρα, λευκά και κόκκινα τσάγια, σε διάφορες ποικιλίες και με διάφορες γευστικές διαφοροποιήσεις ! Επίσης εκτός από τα λεγόμενα τσάγια, υπάρχουν και πολλά βότανα που προσφέρουν διαφορετική γευστική γκάμα αφεψημάτων, με διαφορετικά και ξεχωριστά οφέλη το καθένα για την υγεία.

Ωστόσο, τι είναι αυτό που κάνει το τσάι τόσο σημαντικό για τον οργανισμό ; Ποια είναι τα τόσο σημαντικά οφέλη του και για ποιο λόγο πρέπει να μπει στη ζωή όλων ; Τι είναι το λευκό τσάι και σε τι διαφέρει από τα υπόλοιπα τσάγια της αγοράς ;

Λευκό τσάι & ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ οφέλη για την υγεία !

Το λευκό τσάι, όπως και τα υπόλοιπα τσάγια, είναι μια σημαντικότατη πηγή αντιοξειδωτικών για τον οργανισμό, και αυτός είναι και ο πιο σημαντικός λόγος που θα έπρεπε ΟΛΟΙ να το καθιερώσουν ως βασικό ρόφημα !

Η ευεργετική ικανότητα του τσαγιού γενικά αλλά και του λευκού τσαγιού ειδικότερα να προφυλάσσει τον οργανισμό και να του προσφέρει μια καθημερινή “δόση” υγείας είναι αυτή που το κατατάσσει στις υψηλότερες θέσεις με τα πιο “υγιεινά” ποτά !

Τα σημαντικότερα οφέλη του λευκού τσαγιού στον οργανισμό είναι τα ακόλουθα :

  • αποτρέπει την εμφάνιση ορισμένων μορφών καρκίνου
  • βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την υγεία του στόματος
  • μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων
  • λειτουργεί ως το καλυτερο αντιγηραντικό
  • χαρίζει όμορφο και υγιές δέρμα
  • προφυλάσσει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου
  • προφυλάσσει τον οργανισμό από τις διάφορες λοιμώξεις
  • προσφέρει ισχυρή αντιβακτηριακή δράση
  • ανακουφίζει από μερικά συμπτώματα του διαβήτη
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Να προτιμήσω … λευκό ;;;

Το λευκό τσάι κατάγεται από την Κίνα και η μέθοδος παρασκευής του φαίνεται πως άλλαξε με την πάροδο του χρόνου, με ορόσημο το 1700 όπου καθιερώθηκε πλέον η σύγχρονη μέθοδος που όλοι γνωρίζουμε.

(!!!) : Το λευκό τσάι, προσφέρει ΟΛΑ τα οφέλη των υπόλοιπων τσαγιών … αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό! Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το λευκό τσάι θα το βρούμε σε λίγο πιο υψηλές τιμές από τα υπόλοιπα τσάγια που συναντάμε συνήθως στο εμπόριο.

Η ισχυρή αντιγηραντική δράση του λευκού τσαγιού, καθώς επίσης και η μοναδική του συμβολή στο αδυνάτισμα, είναι δύο από τα πιο ισχυρά επιχειρήματα γιατί να το προτιμήσετε και γιατί να το βάλετε στις καθημερινές σας συνήθειες !

(!!!) : Με καθημερινή κατανάλωση λευκού τσαγιού θα δείτε το σώμα σας να απαλλάσσεται από τα περιττά κιλα (με απόλυτα φυσικό και υγιεινό τρόπο), τον οργανισμό σας να δυναμώνει, την επιδερμίδα και τα μαλλιά σας να λάμπουν … και εσάς πιο ανεβασμένους, με καλύτερη διάθεση, με ενέργεια και με καθαρότερο μυαλό !

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Προτιμήστε να προμηθεύεστε λευκό τσάι που δεν έχει υποστεί επεξεργασία ! Αποφύγετε λοιπόν το συσκευασμένο σε ειδικά σακουλάκια λευκό τσάι και προτιμήστε αυτό που βρίσκετε χύμα και που δεν έχει υποστεί χημική επεξεργασία. Με τον τρόπο αυτό ενδυναμώνεται η διαδικασία της αποτοξίνωσης και επιτυγχάνει η απώλεια των περιττών κιλών !

Τι είναι το λευκό τσάι ... και ποια η διαφορά του ;;;

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.