Forskolin

Jan 24, 2015 No Comments by

Το αδυνάτισμα που έγινε απόλαυση !

Το Forskolin είναι μια νέα και καινοτόμα πρόταση στο αδυνάτισμα. Προϊόν της παγκοσμίου γνωστής εταιρείας Evolution Forskolin-125_mg-Evolution-SlimmingSlimming, η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού σε Αμερική και Ευρώπη !

Το Forskolin είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που έγινε γνωστό από τον τηλεοπτικό γιατρό Dr. Mehmet Oz και την εκπομπή του με θέμα την ευεξία και την υγεία, αλλά φυσικά και την απώλεια των ανεπιθύμητων κιλών και πόντων που ταλαιπωρούν άνγτρες και γυναίκες και δεν υποχωρούν ούτε καν με τις πιο αυστηρές δίαιτες.

Ο Dr. Mehmet Oz, στην εκπομπή του μας αναλύει το φλέγον θέμα της ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ και το πόσο πραγματικά δύσκολο είναι να αντιμετωπιστεί. Αναφέρεται λοιπόν σε αυτό το σημείο και στο συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας Evolution Slimming, το συμπλήρωμα διατροφής και αδυνατίσματος Forskolin !

Τι είναι όμως τελικά το Forskolin ; Ας γνωρίσουμε το νέο αυτό επαναστατικό προϊόν της Evolution Slimming, της εταιρείας κολοσσού, με τη μεγαλύτερη φήμη παγκοσμίως για την σοβαρότητα και την αξιοπιστία της, και ας μάθουμε τι είναι και πώς λειτουργεί κατά του λίπους.

Τι είναι το Forskolin ;

Το Forskolin είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που βρίσκεται σε μορφή χαπιού. Δεν υποκαθιστά τα κανονικά γεύματα απλά τα συμπληρώνει ! Ουσιαστικά πρόκειται για μια ενεργή ουσία που λαμβάνεται από το φυτό Coleus forskohlii. Η ουσία αυτή συγκεντρώνεται όλη μέσα σε μια κάψουλα που στόχο έχει να ενεργοποιεί το ένζυμο αδενυλική κυκλάση.

Η αδενυλική κυκλάση που είναι ένα ένζυμο του σώματός μας, είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση ορισμένων πάρα πολύ βασικών κυτταρικών λειτουργιών του.

Η δράση του Forskolin

Το Forskolin πριν να γίνει ένα πανίσχυρο χάπι αδυνατίσματος, είχε χρησιμοποιηθεί και για άλλες ιατρικές περιπτώσεις λοπως για παράδειγμα ως φαρμακευτική αγωγή για :

 • τα καρδιαγγειακά νοσήματα
 • την υψηλή πίεση του αίματος
 • το άσθμα
 • καθώς και άλλες διαταραχές του αναπνευστικού συστήματος

(!!!) : Αυτό όμως που πρέπει να υπερτονιστεί για τις ευεργετικές ιδιότητες του Forskolin και που το έκανε γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω της εκπομπής του Dr. Mehmet Oz, είναι η ιδιότητά του να αυξάνει τις καύσεις του αποθηκευμένου λίπους στο σώμα, και ειδικότερα του πολύ ανθεκτικού και επίμονου κοιλιακού λίπους !

Για αγορά του Forskolin πατήστε εδώ !

Επίπεδη κοιλιά σημαίνει Forskolin

Το Forskolin, σύμφωνα και με τον Dr. Mehmet Oz, είναι μια πολύ δραστική αλλά όχι και τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό ουσία, που στηρίζεται στη μέθοδο της θερμογένεσης και επιτυγχάνει :

 • τόνωση του μεταβολισμού
 • απώλεια βάρους
 • απώλεια πόντων
 • καύση σωματικού λίπους (ακόμα και από την περιοχή της κοιλιάς !)
 • υγεία
 • ευεξία
 • ενέργεια
 • καλή διάθεση
 • αυτοπεποίθηση

Τι είναι η διαδικασία της θερμογένεσης και πώς ενισχύει το αδυνάτισμα ;

Η θερμογένεση είναι μια καθαρά φυσική διαδικασία κατά την οποία προκαλείται αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του σώματος. Αυτή η αύξηση της θερμοκρασίας που προκαλείται (η οποία όμως προέρχεται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως η λήψη συγκεκριμένων τροφών και ουσιών με θερμογόνο δράση) έχει ως αποτέλεσμα προς τον οργανισμό και την πρόκληση μεταβολών στον ρυθμό που το άτομο μεταβολίζει τις τροφές του.

Με άλλα λόγια, η αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του σώματος που προκαλείται με τη διαδικασία αυτή της θερμογένεσης, αυξάνει και τις καύσεις λίπους που πραγματοποιεί ο οργανισμός ! Δηλαδή ;;; Αυξάνει τον ρυθμό με τον οποίο το άτομο ΧΑΝΕΙ ΒΑΡΟΣ !!!

Ένα όνειρο που γίνεται αληθινό …

Το Forskolin δεν είναι ακόμα ένας αστικός μύθος γύρω από το αδυνάτισμα … είναι αληθινό ! Σύμφωνα με μελέτες του Department of Health Sport and Exercise Sciences, Applied Physiology Laboratory του πανεπιστημίου του Kansas, το Forskolin είναι ένας “μαχητής” κατά του πάχους, κατά του λίπους και φυσικά κατά της παχυσαρκίας. Είναι αποτελεσματικό ! Είναι ασφαλές ! Είναι ένα χάπι νέας γενιάς που καταρρίπτει ό,τι και αν γνωρίζαμε ως τώρα για τις επίπονες διαδικασίες απώλειας βάρους !

Στη μελέτη αυτή λοιπόν που διεξήγαγε το Department of Health Sport and Exercise Sciences, μετείχαν μόνο άνδρες και μάλιστα διαφόρων ηλικιών, παχυσαρκοι ή υπέρβαροι. Οι μισοί έλαβαν ένα εικονικό φάρμακο (placebo), ενώ οι υπόλοιποι ένα ειδικό συμπλήρωμα που περιείχε τη δραστική ουσία Forskolin.Forskolin-Label

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ;;; Τα άτομα που έλαβαν το συμπλήρωμα με τη δραστική ουσία Forskolin κατάφεραν και έχασαν πολύ περισσότερο σωματικό λίπος, ενώ παράλληλα παρουσίασαν αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης τους καθώς και αύξηση της άλιπης μάζας τους !

* Με τον όρο άλιπη μάζα εννοούμε την μυική μάζα του κάθε ατόμου.

Τα οφέλη του Forskolin για την υγεία

 • προστατεύει από αναπνευστικά προβλήματα
 • προστατεύει από άσθμα
 • προστατεύει από γλαύκωμα
 • ενισχύει το μαύρισμα
 • προσφέρει εύκολη και ταχεία απώλεια βάρους
 • καίει λίπος από την περιοχή της κοιλιάς

Χρήση του Forskolin

Το Forskolin θα πρέπει να λαμβάνεται πρωινές ώρες (για να αποδώσει τα μέγιστα αποτελέσματα) και να μην υπερβαίνει σε ποσότητα τα 125 mg.

Η δοσολογία αυτή είναι σύμφωνα με τη ΣΗΔ (Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση) από την εταιρεία του Forskolin.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Για να είναι αποδοτικό ένα διατροφικό συμπλήρωμα με την ουσία Forskolin και για να μπορέσει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα,θα πρέπει να είναι σε περιεκτικότητα τουλάχιστον 10 % !!!” τονίζει ο Dr. Mehmet Oz !

Παρενέργειες ;;;

ΟΧΙ ! Το Forskolin δεν προκαλεί ΚΑΘΟΛΟΥ παρενέργειες. Θα πρέπει όμως η χρήση του να μη γινεται αλόγιστα, και ΕΙΔΙΚΑ να μη γίνεται χωρίς σύμφωνη γνώμη γιατρού, ειδικά από άτομα :

 • που βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης
 • που θηλάζουν
 • που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις
 • που πάσχουν από καρδιακά νοσήματα
 • ή που λαμβάνουν και κάποια άλλη φαρμακευτική αγωγή

Αγορά & τιμή του Forskolin

Το Forskolin διατίθεται ΜΟΝΟ μέσω διαδικτύου και ΜΟΝΟ από την εταιρεία Evolution Slimming.Forskolin-125_mg-Evolution-Slimming

Κάθε συσκευασία του Forskolin περιέχει 30 ειδικές κάψουλες που επαρκούν για θεραπεία ενός ολόκληρου μήνα και κάθε κάψουλα περιέχει τη ΣΗΔ , δηλαδή 125 mg της δραστικής ουσίας Forskolin.

Κάθε συσκευασία μπορείτε να την βρείτε στην τιμή των 38 ευρώ (από 50 ευρώ αρχική τιμή), ενώ με αγορά 2 συσκευασιών μαζί πληρώνετε ΜΟΝΟ 69 ευρώ (από αρχική τιμή 100 ευρώ) κερδίζοντας έτσι 31 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Forskolin πατήστε εδώ !

Για αγορά του Forskolin πατήστε εδώ !

Forskolin

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.