Δίαιτα Beverly Hills

Feb 29, 2012 No Comments by

Η δίαιτα Beverly Hills στηρίζεται σε ένα πολύ απλο κανόνα της δίαιτας, που είναι η κατανάλωση φρούτων. Αρκεί όμως η κατάναλωσει φρούτων για να απαλλαγούμε από το περιττό μας βάρος; Μάλλον όχι θα λέγαμε εμείς. Η διαδικασία του αδυνατίσματος είναι πιο πολύπλοκη, αλλά για να δούμε τι ισχυρίζεται η δημιουργός της δίαιτας Beverly Hills, Judy Mazel.

Η Judy Mazel λοιπόν ισχυρίζεται πως τρόγωντας φρούτα και ιδιαίτερα ανανά, καρπούζι και παπάγια μπορούμε να χάσουμε από 5 έως 8 κιλά σε ένα μήνα. Η παπάγια ισχυρίζεται πως έχει την ιδιότητα να μαλακώνει το λίπος, ο ανανάς να το καέι και το καρπούζι να το αποβάλλει από τον οργανισμό μας. Η αλήθεια είναι πως τίποτα από αυτά δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ή μέσω κλινικών μελετών επιβεβαιομένο.

Όλη η δίαιτα στηρίζεται στην άποψη, ότι τα πολλά διαφορετικά φαγητά που τρώμε μας δημιουργούν αυτή την ανισορροπία στο πεπτικό μας σύστημα και για αυτό παχαίνουμε. Για αυτό η λύση θεωρεί πως είναι η αποκλειστική κατανάλωση φρούτων.Επίσης το προχωράει ακόμα περισσότερο κατηγοριοποιόντας και τα φρούτα. Δηλαδή προτείνει να τρώμε την μία μέρα μόνο ένα είδος φρούτου, πχ καρπούζι, και την άλλη ένα άλλο πχ ανανάς.

Το μεγάλο πρόβλημα με αυτή την δίαιτα εκτός από την ανιαρή και κουραστική διατροφή μόνο με φρούτα, είναι πως τα κιλά που θα δείτε να χάνετε τις πρώτες εβδομάδες δεν είναι λίπος, αλλά το μεγαλύτερο μέρος είναι  υγρά και μυϊκή μάζα. Ότι χειρότερο δηλαδή για έναν οργανισμό. Επίσης η σίτιση μόνο με φρούτα, δεν επαρκεί για τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί σωστά. Θα είστε αρκετά εκτεθειμένοι σε αρρώστιες και επίσης μπορεί να παρουσιαστεί και πρόβλημα διάρροιας και κοιλιακών διαταραχών λόγω της μεγάλης κατανάλωσης από φυτικές ίνες.

Γενικά δεν συνιστούμε την δίαιτα Beverly Hills γιατί είναι μία μονοδιάστατη δίαιτα, με όποια αποτελέσματα που θα αποκομίσετε να είναι παροδικά. Υπάρχουν καλύτερες δίαιτες και καλύτερα προϊόντα να χρησιμοποιήσετε για ένα σωστό φυσικό αδυνάτισμα που θα κρατήσει για πάντα.

Δίαιτα Beverly Hills

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.