Δίαιτα Cambridge

Feb 02, 2012 No Comments by

Η Δίαιτα Cambridge είναι μία δίαιτα που χρησιμποιείται πάρα πολύ στο Ηνωμένο Βασίλειο και βοηθάει στις περιπτώσεις που υπάρχει πολύ έντονη παχυσαρκία. Πρωτοξεκίνησε τη δεκαετία του 70 και ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 15 χρόνια κάνοντας την γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Η Δίαιτα Cambridge λειτουργεί ως εξής: Το κυρίαρχο στοιχείο είναι πολύ λίγες θερμίδες που λαμβάνουμε ημερησίωςς. Για να το επιτύχουμε αυτό καταναλώνουμε πολλά ροφήματα με χαμηλές θερμίδες , σούπες, και όλα τα υπόλοιπα σε συσκευασμένα προϊόντα ( μπάρες) με ακριβή αριθμό θερμίδων και βιταμινών ώστε να μπορούμε να τις ελέγξουμε.

Η δίαιτα Cambridge περιλαμβάνει 3 στάδια. Στο πρώτο στάδιο πρέπει να καταναλώνετε περίπου 420-500 θερμίδες την ημέρα. Στο δεύτερο στάδιο  (μετά από 1 μήνα περίπου) πρέπει να λαμβάνετε έως 790 θερμίδες την ημέρα. Στο 3 στάδιο φτάνουν τις 1000 την ημέρα.

Προσοχή στην αφιδάτωση

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην Δίαιτα Campridge να πίνετε πολύ νερό ώστε να αποφύγετε την αφιδάτωση.

Συσκευασμένα Προϊόντα

Τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε την Δίαιτα Campridge πρέπει να τα αγοράζετε αφού είναι συγκεκριμένα και με τις κατάλληλες θερμίδες για την δίαιτα που ακολουθείτε. Δεν μπορείτε να τα φτιάχνετε μόνοι σας στο σπίτι και πρέπει να ακολουθείτε αυστηρά αυτό το πρόγραμμα. Στην συγκεκριμένη δοσολογία στηρίζεται ουσιαστικά η δίαιτα Campridge.

Κίνδυνοι Δίαιτας Cambridge

Γενικά η δίαιτα Cambridge δεν συνίσταται από ειδικούς. Ο λόγος είναι απλός. Αυτή η δίαιτα έχει ημερήσια πρόσληψη θερμίδων πολύ κάτω από το συνιστώμενο (1200).Αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα αφού ο οργανισμός μας δεν μπορεί να πάρει όλες τις βιταμίνες και τα στοιχεία που χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες του. Άμα θέλετε να ακολουθήσετε αυτή την δίαιτα εμείς σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό, γιατί χωρίς έλεγχο μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη.

Ακριβή Δίαιτα

Επειδή όλα τα προϊόντα που θα τρώμε πρέπει να είναι αγορασμένα, καθιστά την δίαιτα Campridge αρκετά ακριβή ειδικά στις μέρες μας.

Δίαιτα Cambridge – Αποτελεσματικότητα

Αν η δίαιτα Cambridge ακολουθηθεί σωστά και κάτω από την επίβλεψη ειδικών ιατρών μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Με τόσο χαμηλή πρόσληψη θερμίδων είναι σχεδόν βέβαιη η απώλεια κιλών, αλλά να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί με τόσες λίγες θερμίδες εγκυμονούν πολλοί κίνδυνοι.

Εναλλακτικός τρόπος αδυνατίσματος – Phen375

Αν θέλετε να χάσετε άμεσα και με ασφάλεια πολλά κιλά εμείς σας προτείνουμε τον Νο1 λιποδιαλύτη στον κόσμο το Phen375. Είναι ο ισχυρότερος νόμιμος λιποδιαλύτης που κυκλοφορεί στον κόσμο χωρίς να έχει καμία παρενέργεια.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Phen375 εδώ.

 

Δίαιτα Cambridge

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.