Προϊόντα αδυνατίσματος και είδη

Dec 02, 2013 No Comments by

Ο χώρος των σκευασμάτων αδυνατίσματος και των διαφόρων προϊόντων που συγκεντρώνουν την δράση τους στην μάχη κατά του πάχους και στην κατάκτηση της ομορφιάς με την απόκτηση ενός όμορφου και αδύνατου σώματος, διαρκώς επεκτείνεται. Νέα προϊόντα, με ποικίλες δράσεις και ποικίλες μορφές, κάνουν συνεχώς το ντεμπούτο τους και κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια του αγοραστικού κοινού που αναζητά νέα, ασφαλή και εύκολα στη χρήση προϊόντα.

Η αγορά των προϊόντων αδυνατίσματος περιλαμβάνει πλέον μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ανάλογα με την φυσική κατάσταση, το σωματικό βάρος, τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του χρήστη. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονται θεαματικότερα αποτελέσματα, αφού ο κάθε ένας μπορεί να βρει το συμβατό προϊόν ανάλογα με την περίπτωσή του.

 Τα βασικά είδη των προϊόντων αδυνατίσματος

  • Λιποδιαλύτες

Ως λιποδιαλύτες καλούνται τα χάπια εκείνα που στοχεύουν συγκεκριμένα στην καύση του αποθηκευμένου στο σώμα λίπους. Τα χάπια αυτά μπορεί να είναι είτε φυσικής είτε χημικής προέλευσης και περιέχουν προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, γνωστά για την λιποδιαλυτική τους ικανότητα και την ταχεία δράση τους.

Οι λιποδιαλύτες απευθύνονται κυρίως σε άτομα με αυξημένο σωματικό λίπος που επιθυμούν μια επιπλέον βοήθεια για να απαλλαγούν οριστικά από αυτό και να αποκτήσουν το θελκτικό σώμα που πάντα ονειρεύονταν.

Η λήψη των λιποδιαλυτών πρέπει να γίνεται τακτικά, για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα το οποίο έχει να κάνει με την κλινική κατάσταση του ατόμου και τους στόχους που θέλει να επιτύχει.

Ο πιο δημοφιλής και αποτελεσματικός λιποδιαλύτης που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι το Phen375, που είναι ένα χάπι νέας γενιάς, από τα πιο εξελιγμένα, που τονώνει δραστικά τον μεταβολισμό και μεγιστοποιεί τις καύσεις λίπους στο σώμα, βοηθώντας το χρήστη και οδηγώντας τον σε απώλεια από 1 έως και 3 κιλά την κάθε εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Phen375 πατήστε εδώ.

  • Δεσμευτές λίπους

Οι δεσμευτές λίπους είναι τα διατροφικά εκείνα συμπληρώματα που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό να δεσμεύουν το διατροφικό λίπος για να περιορίζουν την ημερήσια λήψη θερμίδων του ατόμου. Πιο συγκεκριμένα, οι δεσμευτές λίπους, φροντίζουν να απορροφούν το λίπος που καταναλώνεται μέσω των τροφών και να το αποτρέπουν από το να απορροφηθεί από τον οργανισμό και να μετατραπεί σε σωματικό λίπος.

Οι δεσμευτές λίπους είναι σημπληρώματα αδυνατίσματος που ενδείκνυνται ειδικά για όσους παρουσιάζουν κακές διατροφικές συνήθειες, με γεύματα πλούσια σε λιπαρά, και δυσκολεύονται με τον περιορισμό των λιπών στη διατροφή τους και με τη μείωση της θερμιδικής αξίας των γευμάτων τους. Με τους δεσμευτές λίπους περιορίζεται κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό η θερμιδική αξία των γευμάτων που καταναλώνει το άτομο αυτό.

Ο πιο διαδεδομένος δεσμευτής λίπους που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι το Proactol. Το Proactol, σύμφωνα με κλινικές έρευνες, επιτυγχάνει δέσμευση του διατροφικού λίπους κατά ένα εντυπωσιακό ποσοστό, της τάξης του 28%. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει καταλυτικά στην διαδικασία απώλειας κιλών, ακόμα και με ελάχιστες ή καθόλου αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες του χρήστη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Proactol πατήστε εδώ.

  • Καταστολείς της όρεξης

Οι καταστολείς της όρεξης είναι μια ειδική κατηγορία στα συμπληρώματα διατροφής και αδυνατίσματος, και συνοψίζουν τη δράση τους στον περιορισμό και την καταστολή της όρεξης του χρήστη, με απώτερο στόχο τον περιορισμό της ημερήσιας θερμιδικής πρόσληψης και την απώλεια βάρους. 

Με διάφορα συστατικά που παρουσιάζουν την ικανότητα να διογκώνονται στο στομάχι δημιουργώντας μια ψευδή αίσθηση κορεσμού στον χρήστη, οι καταστολείς της όρεξης, επιτυγχάνουν δραστικό περιορισμό της ποσότητας αλλά και της συχνότητας των γευμάτων του χρήστη.

Απευθύνονται σε άτομα με αυξημένη όρεξη που δυσκολεύονται ιδιαίτερα με την συνεπή παρακολούθηση κάποιας δίαιτας και αρνούνται να μειώσουν την ποσότητα των γευμάτων τους.

Διαδεδομένος σε ολόκληρο τον πλανήτη με πολλούς φανατικούς υποστηρικτές, είναι το Unique Hoodia, που είναι ένας εξαιρετικής αποδοτικότητας καταστολέας της όρεξης με βάση τον κάκτο Hoodia Gordonni. Κάθε χάπι περιέχει 495mg από το δραστικό συστατικό και διευκολύνει την απώλεια κιλών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Unique Hoodia πατήστε εδώ.

  • Εναλλακτικές μέθοδοι

Εκτός από την διαδεδομένη μέθοδο των συμπληρωμάτων διατροφής και των προϊόντων αδυνατίσματος με τη μορφή χαπιού ή κάψουλας, υπάρχει πλέον και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες όσων δεν επιθυμούν την κατανάλωση χαπιών.

Έτσι, παρέχονται προϊόντα που στοχεύουν στην απώλεια βάρους και το αδυνάτισμα, και είναι στη μορφή κρέμας, σπρέυ ή και έμπλαστου.

Ένα αρκετά διαδεδομένο και εύχρηστο προϊόν της κατηγορίας αυτής, είναι το Slim Weight Patch. Το Slim Weight Patch είναι ένα ειδικό έμπλαστρο, διαποτισμένο με συστατικά προσεκτικά επιλεγμένα για τις ιδιότητές τους τις σχετικές με το αδυνάτισμα, που υπόσχεται ανώδυνη απώλεια βάρους, απλά και μόνο με την τοποθέτηση του ειδικού έμπλαστρου μια φορά την ημέρα στην επιδερμίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Slim Weight Patch πατήστε εδώ.

 Συμπέρασμα

Η επιλογή του προϊόντος αδυνατίσματος θα πρέπει να γίνεται προσεκτικά και με βάση τις ιδιαιτερότητες και τα προσωπικά δεδομένα του καθενός, για πιο άμεσα και εκθαμβωτικά αποτελέσματα.

 

Προϊόντα αδυνατίσματος και είδη

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.