Λεύκανση δοντιών στο σπίτι – Zero Peroxide

Jul 03, 2012 No Comments by

Ένα υγιές και φωτεινό χαμόγελο είναι πηγή ομορφιάς, αισιοδοξίας, καλής διάθεσης και δίοδος επικοινωνίας. Για τον λόγο αυτό η λεύκανση των δοντιών γνωρίζει μεγάλη αποδοχή στην εποχή μας. Το παράδειγμα δίνουν οι διάσημοι, τραγουδιστές και ηθοποιοί, που σπεύδουν να χαρίσουν στον εαυτό τους ένα λαμπερό, λευκό χαμόγελο. Ή λεύκανση των δοντιών είναι πλέον από τις πιο διαδεδομένες αισθητικές επεμβάσεις.

Λεύκανση Δοντιών στο Σπίτι

Κάποτε τέτοιου είδους επεμβάσεις απευθύνονταν σε λίγους, που είχαν την οικονομική άνεση να τις πραγματοποιήσουν. Στις μέρες μας πια δεν υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός. Η λεύκανση των δοντιών είναι μια μέθοδος αισθητικής που απευθύνετε σε όλους και αποτελεί ένα δώρο προς τον εαυτό μας. Με τα ειδικά κιτ λεύκανσης δοντιών για το σπίτι δεν απαιτείται πια ούτε επίσκεψη στον οδοντίατρο.

Πλεονεκτήματα Κιτ Λεύκανσης Δοντιών

Με το κιτ λεύκανσης για το σπίτι μπορούν όλοι πια να αποκτήσουν ένα καθαρό, λευκό χαμόγελο που θα μαγνητίζει τα βλέμματα των άλλων και θα χαρίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε αυτόν που το έχει. Δεν απαιτείται πια καθόλου κόπος, αλλά ούτε και πολυάριθμες δαπανηρές επισκέψεις στον οδοντίατρο. Είναι μια μέθοδος οικονομική και εύκολη, με εγγυημένα αποτελέσματα, και γρήγορη και εμφανή διαφορά. Αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο λεύκανσης και έχει εξαιρετικά εύκολη εφαρμογή.

Στο κιτ λεύκανσης εσωκλείονται όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την εφαρμογή του. Τα ειδικά μασελάκια άνω και κάτω δοντιών, μια σύριγγα, το λευκαντικό τζελ και μια ειδική συσκευή εκπομπής ακτίνων για επιτάχυνση του αποτελέσματος. Το ειδικό τζελ λεύκανσης που εσωκλείεται στη συσκευασία έχει ως βασικό συστατικό του το Carbamide Peroxide. Θα πρέπει πάντα βέβαια να προσέχουμε το προϊόν που αγοράζουμε να είναι εγκεκριμένο από τον Διεθνή Οργανισμό Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), καθώς επίσης θα πρέπει να μην ξεπερνάει σε περιεκτικότητα το 16% σε Carbamide Peroxide.

Κιτ Λεύκανσης Δοντιών – Zero Peroxide

Ένα αξιόπιστο και εγκεκριμένο κιτ λεύκανσης δοντιών είναι το Zero Peroxide – smile4you, το οποίο έχει ήδη κατακτήσει το αγοραστικό κοινό σε Αγγλία και Ηνωμένες Πολιτείες. Τα αποτελέσματά του είναι άμεσα ορατά και επιτυγχάνει πλήρη λεύκανση έως και 11 ολόκληρων τόνων και απομάκρυνση δυσχρωμιών και λεκκέδων σε διάστημα 2 εβδομάδων. Το τζελ που περιέχει έχει τετραπλάσια ποσότητα από άλλα κιτ που κυκλοφορούν στην αγορά (περιέχει 120ml προϊόντος το οποίο επαρκεί για περισσότερες από 200 εφαρμογές), και δίνεται δυνατότητα επιλογής αν επιθυμείτε καιτη συσκευή μπλε ακτίνων για μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος.

Αγορά Zero Peroxide

Το ολοκληρωμένο και αξιόπιστο κιτ λεύκανσης δοντιών για το σπίτι Zero Peroxide – smile4you δεν κυκλοφορεί στα φαρμακεία. Μπορεί κάποιος να το παραγγείλει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του και θα του αποσταλλεί δωρεάν στο σπίτι. Η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Παραγγείλτε το Zero Peroxide εδώ

Λεύκανση δοντιών στο σπίτι - Zero Peroxide

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.