Δε χρειάζεσαι δίαιτα … μόνο το «έξυπνο πιρούνι» !!!!

Jun 11, 2014 No Comments by

ΤΕΛΟΣ πια στο μέτρημα των θερμίδων !

Πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί ότι ΠΡΕΠΕΙ να χάσουμε κιλά, αλλά και μόνο στην ιδέα της δίαιτας και ειδικότερα στο καθημερινό μέτρημα των θερμίδων από κάθε μας μπουκιά «παγώνει» το αίμα μας !

Κανένας δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου να κυκλοφορεί συνεχώς με ένα μπλοκάκι σημειώνοντας καθετί που τρώει ή που πίνει, ειδικά όταν οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και το άγχος να ανταπεξέλθει σε αυτές τον  καταβάλλει.

Εξίσου σημαντικό ;;; Κανένας δεν μπορεί να μπει στην διαδικασία να σκεφτεί να τρώει πιο σιγά και να μασάει καλύτερα την κάθε του μπουκιά.

(!!!) : Όπως όλοι γνωρίζουμε, το σήμα από το στομάχι προς τον εγκέφαλο χρειάζεται περίπου 20 λεπτά για να μεταφερθεί ώστε να αντιληφθεί το άτομο ότι έχει χορτάσει και δεν χρειάζεται να συνεχίσει να τρώει !

Ένα άτομο, τρώγοντας γρήγορα, σίγουρα θα ξεπεράσει το όριο που του θέτει ο ίδιος του ο οργανισμός, με αποτέλεσμα να καταναλώσει πολύ περισσότερες θερμίδες από αυτές που έχει πραγματικά ανάγκη. Τι σημαίνει αυτό ;;; Μα φυσικά ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ !!!

Ένα νέο πιρούνι όμως έρχεται να βάλει τέλος σε αυτό το μαρτύριο …

Πώς ;;; Το πιρούνι αυτό δεν είναι ένα απλό πιρούνι σαν αυτά που έχουμε στο σπίτι μας. Πρόκειται για ένα «έξυπνο πιρούνι» που φέρει έναν ειδικό αισθητήρα. Το πιρούνι αυτό κυκλοφορεί στην αγορά με την ονομασία Hapifork και αναμένεται να γίνει το αγαπημένο πολλών ανδρών και γυναικών που δυσκολεύονταν να περιορίσουν το φαγητό που καταναλώνουν ώστε να μειώσουν το σωματικό τους βάρος και να φορέσουν ξανά τα αγαπημένα τους ρούχα !

(!!!) : Το Hapifork δεν είναι τυχαίο ! Είναι ένα πραγματικά έξυπνο πιρούνι που με τον ηλεκτρονικό αισθητήρα που έχει κατορθώνει να υπολογίζει τις κινήσεις του χεριού του ατόμου μεταξύ πιάτου και στόματος αλλά και την ταχύτητα με την οποία γίνονται αυτές οι κινήσεις !

Με λίγα λόγια ; Υπολογίζει την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνετε αλλά είναι και σε θέση να σας ειδοποιεί όταν τρώτε πιο γρήγορα από όσο πρέπει !

Το Hapifork βοηθάει πραγματικά στο αδυνάτισμα ;

ΝΑΙ ! Το Hapifork μπορεί πραγματικά να βοηθήσει το άτομο να μάθει να τρώει πιο σωστά και φυσικά να το βοηθήσει να ελέγξει την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνει ώστε να λαμβάνει ΜΟΝΟ τις θερμίδες που πραγματικά χρειάζεται ο οργανισμός του. Δηλαδή ;;;

(!!!) : Μπορεί να το βοηθήσει να ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ εύκολα, χωρίς δίαιτες και χωρίς μέτρημα θερμίδων !

Σημείωση : Με το Hapifork ακτός από το να μειώσει το βάρος του, το άτομο, μπορεί να μάθει να απολαμβάνει περισσότερο το φαγητό του γευόμενο την κάθε του πιρουνιά !

Hapifork

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.