Βερμούδα αδυνατίσματος-Garnier Bodytonic

Apr 28, 2012 No Comments by

Η βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic είναι ένας εύκολος και χωρίς κόπο, όπως λέει η εταιρεία, τρόπος να αποκτήσετε ένα αδύνατο, σφριγηλό και κυρίως χωρίς κυτταρίτιδα σώμα. Η Garnier Bodytonic κυκλοφορεί τώρα και στην Ελλάδα την βερμούδα αδυνατίσματος.

Η βερμούδα αδυνατίσματος από την Garnier υπόσχεται απώλεια πόντων από την περιοχή της κοιλιάς, από το λεγόμενο «σωσίβιο» και από την περιοχή των γλουτών, των μηρών, καθώς επίσης και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Υπόσχεται ένα κορμί σμιλεμένο και μια επιδερμίδα λεία. Η Garnier σε συνεργασία με την εταιρεία Lytesslab δημιούργησε για όλες τις κυρίες που δεν ξέρουν πως να απαλλαγούν από τα αντιαισθητικά παχάκια στην περιοχή της κοιλιάς, των γλουτών και των μηρών, τη βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic.

Η βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic είναι κατασκευασμένη από ένα πρωτοποριακό, «έξυπνο» ύφασμα που συνδυάζει κρέμα αδυνατίσματος και ενεργό μικρο-μασάζ. Το «έξυπνο» αυτό ύφασμα περιέχει στο εσωτερικό του κρέμα αδυνατίσματος με τη μορφή μικρο-κάψουλων. Η κρέμα αδυνατίσματος που περιέχεται στις μικρο-κάψουλες έχει ως κύριο συστατικό της την καφεΐνη, που είναι γνωστή για την ιδιότητά της στην καύση του λίπους. Κάθε κίνηση του σώματος δημιουργει τριβή μεταξύ του υφάσματος και του σώματος και απελευθερώνεται ποσότητα της κρέμας αδυνατίσματος. Τα ενεργά της συστατικά δρουν στις πάσχουσες περιοχές. Εκτός όμως από την κρέμα αδυνατίσματος που περιέχει, το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένη η βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic αποτελεί καινοτομία στα προϊόντα αδυνατίσματος. Το «έξυπνο» ύφασμα λόγω της διπλής κυψελοειδούς του ύφανσης, ενεργοποιείται όταν είμαστε εν κινήσει κάνοντας ένα μασάζ στο σώμα με οριζόντια και κάθετη φορά. Με το μασάζ ενεργοποιείται η μικροκυκλοφορία των κυττάρων, δημιουργείται υπεραιμία στην περιοχή και καταπολεμάται η κυτταρίτιδα.

Η βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic κυκλοφορεί σε μεγέθη Small-Medium: 36-40 και Medium-Large: 42-46. Η τιμη του είναι 24,99 ευρώ και είναι ανθεκτικό για έως 30 πλύσεις. Για αποτελέσματα στο maximum μπορειτε να τη φοράτε καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας κάτω από τα ρούχα σας και κυρίως την ώρα που γυμνάζεστε.

Συμπέρασμα

Με τη βερμούδα αδυνατίσματος Garnier Bodytonic μπορείτε  να έχετε κάποια αποτελέσματα, τόσο σε απώλεια πόντων στην κοιλιά και στα παχάκια της μέσης, αλλά σίγουρα όχι τόσο δραστικά όσο με κάποιο εξελιγμένο χάπι αδυνατίσματος.

Προτεινόμενο προϊόν – Phen375

Το Phen375 είναι το αποτελεσματικότερο χάπι αδυνατίσματος που κυκλοφορεί στην αγορά, χωρίς καθόλου παρενέργειες. Παρασκευάζεται σε εγκεκριμένα από το FDA εργαστήρια και σας βοηθάει να χάνετε κατά μέσο όρο 2,7 κιλά ανά εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα για το Phen375 εδώ

Βερμούδα αδυνατίσματος-Garnier Bodytonic

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.