Ασκήσεις για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο σεξ … !!!

Dec 23, 2014 No Comments by

Ακόμα και αν είστε … πρωταθλητής στο συγκεκριμένο άθλημα, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους θα καταφέρετε να αυξήσετε ακόμα περισσότερο την αντοχή σας, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα αυξήσετε τις δυνατότητές σας!!!

  • Γυμναστική με βάρη

Η μυϊκή ενδυνάμωση είναι απολύτως βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο στον τομέα της σεξουαλικής δραστηριότητας. Μέσω των συγκεκριμένων ασκήσεων παράγεται στον οργανισμό περισσότερη τεστοστερόνη, ορμόνη η οποία αυξάνει τόσο την ανδρική όσο και τη γυναικεία ορμή! Ξεκινήστε λοιπόν επαναλήψεις με βάρη προκειμένου να ενισχύσετε τους μύες σας ενώ αν επιμείνετε σε ασκήσεις στις οποίες κινητοποιούνται μεγάλες μυϊκές ομάδες (όπως καθίσματα ή τις λεγόμενες ‘’άρσεις θανάτου’’) τα αποτελέσματα αναμένεται να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά!

  • Γιόγκα

Ο συγκεκριμένος τρόπος εκγύμνασης θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέες στάσεις με τις οποίες θα μπορέσετε να εμπλουτίσετε την σεξουαλική σας ζωή! Η αντοχή και η ευλυγισία σας θα ενισχυθεί σημαντικά, θα διαθέτετε καλύτερη αίσθηση του κορμού, της λεκάνης και γενικότερα του σώματός σας ενώ θα μάθετε και αναπνοές οι οποίες εφαρμόζονται ειδικά για να τονώνουν την σεξουαλικότητα. Είναι διαπιστωμένο ότι ειδικότερα στους άνδρες, η συγκεκριμένη ομάδα ασκήσεων αυξάνει το χρονικό διάστημα ανάμεσα στο ξεκίνημα της ερωτικής διέγερσης μέχρι και την εκσπερμάτιση!

  • Ασκήσεις Kegel

Οι συγκεκριμένες ασκήσεις θα συμβάλλουν στο να ελέγχετε ευκολότερα τους ηβοκοκκυγικούς μύες. Η βασική άσκηση πραγματοποιείται συστέλλοντας τους συγκεκριμένους μύες και μένοντας σ’ αυτή την θέση για 5’’. Σε κάθε πίεση που εφαρμόζετε εισπνέετε και όταν χαλαρώνετε εκπνέετε. Κάντε 100-200 επαναλήψεις την ημέρα για περίπου 1 μήνα και τα αποτελέσματα αναμένεται να σας εντυπωσιάσουν. Οι μεν γυναίκες θα δυναμώσουν σημαντικά τους μύες του κόλπου, γεγονός που τις βοηθά να τον ελέγχουν και κατά συνέπεια να φτάνουν με μεγαλύτερη ευκολία σε οργασμό, οι δε άνδρες θα καταφέρουν να τονώσουν την στύση τους και να επιβραδύνουν την εκσπερμάτιση!sex-slimmingpills-greece

  • Μέθοδος Feldenkrais

Δεδομένου ότι η ύπαρξη σεξουαλικής επιθυμίας προϋποθέτει γαλήνιο πνεύμα και χαλαρό σώμα, η συγκεκριμένη μέθοδος προάγοντας την αυτοβελτίωση μέσω της αλληλεπίδρασης του μυαλού με το σώμα, θεωρείται εξαιρετικά βοηθητική και στον τομέα της σεξουαλικής δραστηριότητας. Μέσω των ασκήσεων επιτυγχάνεται η αποβολή της μυϊκής έντασης από τις περισσότερες περιοχές του σώματος!

( !!! ) : Το να ξεπεράσετε τα όρια σας με οποιονδήποτε απ’ τους παραπάνω τρόπους άσκησης όχι μόνο δεν θα βελτιώσει την φυσική σας κατάσταση αλλά είναι πιθανό να προκαλέσει και τα αντίθετα αποτελέσματα! Μετά την προπόνηση κρίνεται απαραίτητο να υπάρξει κάποιο διάστημα ξεκούρασης καθώς η υπερ-προπόνηση τείνει να ΜΕΙΩΝΕΙ την τεστοστερόνη και την ερωτική επιθυμία !!!

Ασκήσεις για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο σεξ … !!!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.